Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 11 de de novembre del 2014 | 18:17
Recull de premsa

Tubella: "Fixem-nos en què ha impressionat l'opinió pública internacional: el pacifisme de la nostra revolució"

"Ara ens cal unitat; un lideratge fort i clar com el del President, que ha demostrat clarament que és el líder de tots i no el del seu partit evitant debats ideològics i donant joc a totes les sensibilitats".

La catedràtica de Comunicació, Imma Tubella, ha dit a un article que cal que ens fixem en allò que "ha impressionat l'opinió pública internacional: el pacifisme de la nostra revolució, l'optimisme, la transversalitat, els somriures, les abraçades i l'emoció". "Hem plantat cara a un estat autista i dominant i ho hem fet amb humor i creativitat, amb civisme i amb educació. Hem desobeït amb elegància i contundència" ha sentenciat.


A l'article La revolució dels somriures Tubella hi ha dit que "diumenge la ciutadania es va comportar de manera exemplar i va demostrar als partits polítics que és més capaç que ells de liderar un procés guanyador, aparcant els moviments tàctics i sabent quines són les prioritats" i ha indicat que ara "toca que els polítics estiguin a l'altura, facin els deures ràpidament (clarifiquin ambigüitats) i convoquin eleccions plebiscitàries".

"No ens podem precipitar i no ho hem fet, però tampoc podem perdre temps desviant el veritable problema amb subterfugis. Primer hem de ser lliures i després prendrem partit, debatrem i mesurarem les nostres forces amb unes eleccions normals" ha continuat.

"Però ara ens cal unitat; un lideratge fort i clar com el del President, que ha demostrat clarament que és el líder de tots i no el del seu partit evitant debats ideològics i donant joc a totes les sensibilitats; i una llista única encapçalada pels que hauran d'assegurar la transició, seguint segurament l'aritmètica parlamentària i reforçada per noms indiscutibles de la societat que legitimin la llista, que n'assegurin la transversalitat i que garanteixin el respecte de l'objectiu comú: l'assoliment de la independència" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Notícies relacionades
Opinió · Comunicació
Tribuna.cat, quinze anys de servei al país
Opinió · Política catalana
El respecte a la llei
Opinió · Política
Incredibilitat
Opinió · Seguretat
Una política de defensa?
Opinió · Política catalana
Ara l'Estat no té un "Tarradellas"
Opinió · Política catalana
Orgull i satisfacció
Opinió · Política catalana
Jo acuso Sr. Eugeni Gay
Opinió · Política catalana
Més que el COM, el PER QUÈ.
Opinió · Política catalana
Els deures del PDeCAT
Opinió · Política
Han signat la seva inhabilitació
Indica publicitat