Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 3 de d'octubre del 2011 | 17:07
Recull de premsa · Política

Casas: "Els millors en gestió no són Boi Ruiz o Pilar Fernández Bozal. Ho són polítics de carnet com Felip Puig"

Casas ha volgut deixar clar que, nou mesos després de la creació del 'govern dels millors', els millors consellers en gestió "són polítics de cap a peus i de carnet com Felip Puig o Lluís Recoder".

Ferran Casas

Casas ha indicat que els periodistes "sovint hi posem el granet de sorra i regalem arguments als que pensen que tots els polítics són iguals, que no estan preparats i cobren massa o que tenen una funció per si mateixa nociva", i ha continuat explicant que, per això, "els partits (i els governs) recorren a independents per "obrir-se"".

L'autor de l'article Independents en política ha recordat que Mas "va arribar a Palau en un moment en què la gestió del tripartit i la crisi havien deixat la imatge de la política sota zero" i que per aquest mateix motiu "va dotar-se de consells assessors plurals que ara li són incòmodes i va fitxar consellers independents per al govern dels millors" .

"Nou mesos després ─ha conclòs Casas─, els millors en gestió no són Boi Ruiz, Francesc Xavier Mena o Pilar Fernández Bozal, posem per cas. Ho són polítics de cap a peus i de carnet com Felip Puig o Lluís Recoder. Tinguem-ho ben present".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat