Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 21 de de setembre del 2016 | 13:00
Recull de premsa · Política catalana

Casas: "Amb l'onze complert"

En un article a Nació Digital Ferran Casas afirma que "El camí cap a la independència -i també casos de corrupció com els que han afectat el totèmic clan Pujol- ha fet trontollar l'espai tradicional del centredreta català".

I al repecte d'aquest ens diu Casas "Aquests dies proliferen les iniciatives per repensar-lo, refundar-lo i articular ofertes polítiques que l'enforteixin pensant en un possible procés constituent que no pot aspirar a ser exemplar (i, per tant, integrador) si no és capaç d'implicar totes les tendències".

També ens explica el periodista que "Ahir es va presentar a l'Ateneu Barcelonès la plataforma Catalans Lliures, que busca enriquir el debat des de l'espai liberal. En les properes setmanes naixerà una plataforma acadèmica i empresarial vinculada al sobiranisme i el nou Partit Demòcrata Català (en el cas que s'acabi anomenant així) té pendent acabar-se de muscular ideològicament"

I conclou Casas que "El trencament amb Unió i el debat ideològic al PDC aconsellen als sectors liberals -i també als conservadors- organitzar-se i comparèixer de forma més desacomplexada. El procés els ho agrairà" .

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat