Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 5 de de juliol del 2012 | 19:17
Recull de premsa

Martí: "No calen més manifestacions ni referèndums. Quan la majoria sigui visible al Parlament, deixarem de ser on som"

"Som on som, però podríem estar en un altre lloc, perquè les enquestes demostren que volem ser".

El periodista Pere Martí ha lamentat que la Consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, "s'excusi" després que el Suprem hagi "dinamitat els fonaments de l'edifici del sistema d'ensenyament català".

"Som on érem, és cert, o potser una mica més enrere, asfixiats financerament, amb la llengua desprotegida legalment, i amb un Estatut en coma irreversible" ha denunciat a l'article Som on érem però volem ser. Martí ha continuat explicant que som "en un estat que no ens vol com a catalans, només com a contribuents" i ha recordat la darrera enquesta del CEO.

"El 51% dels ciutadans de Catalunya votaria a favor de la independència, l'opció de l'Estat propi ja és la primera dels catalans, per sobre del federalisme o l'autonomia. Els partidaris de la independència han crescut 7 punts des del mes de febrer" ha sentenciat l'autor de l'article. Seguint aquest fil argumental, Martí ha conclòs que som on som "però podríem estar en un altre lloc, perquè les enquestes demostren que volem ser".

"El repte és passar del ser al fer. I aquí sorgeixen els dubtes. La majoria existeix, però no es trasllada al Parlament, que és on es fan les coses en democràcia. No calen més manifestacions ni referèndums. Quan la majoria sigui visible al Parlament, deixarem de ser on som, per començar a caminar per poder ser" ha sentenciat.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat