Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 13 de de maig del 2015 | 18:25
Recull de premsa

Soler: "El somni noucentista de la Catalunya ciutat, cada cop més homogènia, es veu desmentit"

"El vot indignat també està escindit, segons el territori, entre la CUP i les llistes pròximes a Podem. La ciutat de Barcelona apareix com una síntesi de tot plegat, amb un plenari multicolor que pronostica una governabilitat difícil -i una majoria híbrida-".

L'historiador Toni Soler ha dit a un article que van apareixent enquestes "més o menys fiables, i sembla clar que la pluralitat substancial del país donarà com a resultat un mapa municipal molt divers" en els resultats a les properes eleccions municipals.

"Els partits sobiranistes predominen a la major part de Girona, Lleida, la Catalunya central --ha informat-- i les Terres de l'Ebre; al camp de Tarragona i a l'àrea metropolitana el PSC resisteix i, si no, cedeix la seva força principalment a Ciutadans".

"El vot indignat també està escindit, segons el territori, entre la CUP i les llistes pròximes a Podem. La ciutat de Barcelona apareix com una síntesi de tot plegat, amb un plenari multicolor que pronostica una governabilitat difícil -i una majoria híbrida-. El somni noucentista de la Catalunya ciutat, cada cop més homogènia, es veu desmentit per una societat de referents diversos; és un mapa no prou porós i amb massa barreres emocionals" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat