Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 17 de de juny del 2013 | 19:15
Recull de premsa

Muñoz: "Cal que el sobiranisme deixi enrere del tot vells dogmes com el de l'oficialitat única del català"

s important que el debat nacional tingui ben present quina és la composició social i demogràfica del país, i actuï en conseqüència. No faltaran piròmans que voldran aprofitar les diferències culturals per inflamar el debat".

El politòleg Jordi Muñoz ha opinat a favor de la cooficialitat del castellà al futur estat català a l'article La 'glasnost' del sobiranisme on hi ha dit que "només unes polítiques públiques orientades a reduir la distància social, i garantir les opcions de mobilitat social poden garantir que la nostra societat no acabi esquerdant-se profundament".

"Dit això, és important que el debat nacional ─ha continuat─ tingui ben present quina és la composició social i demogràfica del país, i actuï en conseqüència". Muñoz ha argumentat que "aprofitar les diferències culturals per inflamar el debat" és fer de "piròman" i ha instat el sobiranisme a "culminar la seva particular Glàsnost i deixar enrere del tot vells dogmes com el de l'oficialitat única del català".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat