Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 20 de de juny del 2014 | 17:35
Recull de premsa

Miró: "Ahir l'esquerda entre Catalunya i Espanya es va fer encara més gran"

"La jornada es va convertir en una gran exhibició de nacionalisme espanyol i de fervor monàrquic del més ranci, de manera que es pot afirmar que ahir l'esquerda entre Catalunya i Espanya es va fer encara més gran".

El periodista David Miró ha recordat que ahir era un dia "marcat en vermell en el calendari terceraviista"." Hi havia certa expectació, alimentada pels cercles que es mouen a cavall entre Madrid i Barcelona, en el sentit que hi hauria un missatge clar o gestos significatius cap a Catalunya" ha dit a l'article L'esquerda s'amplia.

Miró ha continuat: "Al final no només no hi va haver cap picada d'ullet (més enllà d'un modestíssim "moltes gràcies"), sinó que a més la jornada es va convertir en una gran exhibició de nacionalisme espanyol i de fervor monàrquic del més ranci, de manera que es pot afirmar que ahir l'esquerda entre Catalunya i Espanya es va fer encara més gran".

L'autor de l'article ha puntualitzat que ahir no només va passar això: "L'obsessió del PP de convertir la proclamació en un acte d'adhesió absoluta i acrítica a la figura de Joan Carles i el seu fill va fregar el ridícul i va ampliar una altra escletxa: la que separa les actuals Corts Generals de l'Espanya real".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat