Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 26 de de setembre del 2014 | 18:25
Recull de premsa

Casas: "El cas Pujol està amortitzat políticament. Ara ja només es tracta que s'expliqui i de fer net"

"Els que van preveure que Mas marxaria a casa després del 25-N, que no es posaria d'acord amb Junqueras, que l'acord a quatre per la data i la pregunta de la consulta era impossible i que el president no convocaria el 9-N també van diagnosticar, severs, que el cas Pujol tocava de mort el procés".

El periodista Ferran Casas ha indicat a un article que "ahir feia dos mesos que Jordi Pujol va provocar un terratrèmol polític i emocional quan, en un intent de protegir els seus fills, va confessar que amagava diners a l'estranger".

"Amb sentències com "Ja no tinc arguments per criticar l'independentisme" s'havia convertit, des de la manifestació del 10 de juliol del 2010, en un actiu del procés" ha recordat Casas a l'article Un test d'estrès ja superat. Casas ha continuat: "Era conscient que es podia espatllar la biografia, però lluitava incansablement perquè acabés presentant-lo com un pare de l'estat català".

"Els errors propis i els dels seus li han tret la porpra --ha continuat--. Els que van preveure que Mas marxaria a casa després del 25-N, que no es posaria d'acord amb Junqueras, que l'acord a quatre per la data i la pregunta de la consulta era impossible i que el president no convocaria el 9-N també van diagnosticar, severs, que el cas Pujol tocava de mort el procés".

Finalment, el periodista ha conclòs que l'11 de setembre "el test d'estrès es va superar" i ha sentenciat que si no hi ha "sorpreses d'última hora, el cas Pujol està amortitzat políticament. Ara ja només es tracta que s'expliqui i de fer net".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat