Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 29 de de gener del 2013 | 18:44
Recull de premsa

Casas: "Navarro opta per evitar fugues a Ciutadans, aguantar al cinturó i ser només un partit frontissa"

El periodista Ferran Casas ha sentenciat que l'opció de Navarro al capdavant del PSC és la de no jugar "perquè sap que CiU, ERC i ICV l'avançaran sempre", així com també la de "no arriscar la relació amb el PSOE".

El periodista Ferran Casas ha sentenciat que l'opció Navarro és "no jugar" perquè sap que CiU, ERC i ICV "l'avançaran sempre" i també no arriscar la relació amb el PSOE.

"Navarro opta per evitar fugues a Ciutadans, aguantar al cinturó i ser només un partit frontissa. És qüestió de temps que ho expliciti" ha dit de manera contindent a l'article L'opció de Navarro.

Casas ha recordat que el PSC va assistir el 10-J del 2010 a la manifestació en contra de la sentència de l'Estatut i a favor del dret a decidir "amb dubtes", i ha indicat que allà Montilla "va constatar que la centralitat s'havia mogut. Per això va fer la campanya de Ni independentistes ni de dretes".

Ara, però, que el catalanisme "ja no vol pactes desiguals" amb Espanya "i sí obrir el meló del dret a decidir peti qui peti" el PSC "no juga", segons Casas, "perquè sap que CiU, ERC i ICV l'avançaran sempre i no vol arriscar la relació amb el PSOE". "Navarro opta per evitar fugues a Ciutadans, aguantar al cinturó i ser només un partit frontissa. És qüestió de temps que ho expliciti" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat