Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 29 de de març del 2016 | 11:52
Recull de premsa · Política

Llansana: "El país de C's"

En un article al Punt Avui Marina Llansana fa un repàs de les iniciatives que ha portat al Parlament Ciutadans i afirma al respecte d'aquestes "C's va entrar al Parlament l'any 2006 amb la promesa electoral de posar fi, deien, al "debat identitari". Una repassada a l'hemeroteca i al llibre de sessions del Parlament revela la gran paradoxa:

C's és el partit que més debats identitaris ha protagonitzat els últims deu anys".

Recalca Llansa que "Han fet bandera de polèmiques que ja havien passat a la història i han alimentat conflictes que no existien. El 2010 van proposar canviar la Diada Nacional de Catalunya i traslladar-la al 23 d'abril, amb l'argument que la festa del llibre "unia tots els ciutadans de Catalunya" a diferència de l'11 de setembre, que els dividia. Han atacat la immersió lingüística a les escoles i els mitjans de comunicació públics perquè "adoctrinen catalans" i es van oposar a l'Estatut perquè parlava de "drets històrics".

I conclou "Han atacat la llengua, la diada, els Països Catalans, els drets històrics i els mitjans públics. Han defensat els toros i han aconseguit quota mediàtica per haver-se negat a cantar
Els segadors o bé per abandonar l'hemicicle per no haver de condemnar el franquisme. Ara proposen que deixem de ser un paísper passar a ser una comunitat autònoma. Deien que abolirien el debat identitari català i es van deixar de dir que era per substituir-lo per un altre: l'espanyol".


Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat