Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 6 de de maig del 2011 | 18:47
Opinió · Política
Miquel Sellarès
Periodista

Conquerir la capital de la Nació

Qui escriu aquestes línies no és antisocialista. Ans el contrari, crec que els socialistes catalans, juntament amb CiU i ERC, representen una part fonamental del nostre teixit social i polític.

Tot i això, trenta-dos anys de govern socialista a la capital de la Nació són una anomalia que avui tenim l'oportunitat de corregir. I encara amb més motiu sabent que la candidatura socialista està encapçalada per un personatge com Jordi Hereu que està desgastat a pesar dels resultats interns del seu partit.

Hereu tampoc no és la persona idònia per al salt que la ciutat de Barcelona ha de fer en un futur proper. Barcelona ha de fer el pas d'una ciutat moderna, "progre", multicultural i "anacional", a una BCN menys elitista, més social, més propera als ciutadans i que sàpiga estar a l'alçada d'uns moments històrics que ens portin a la sobirania nacional. Una sobirania en la qual la marca BCN ha d'internacionalitzar el conflicte català amb Espanya i la ciutat ha de ser la vertadera capital de la Nació catalana al món.

Crec, doncs, que un home com Xavier Trias, socialment avançat i nacionalista de pedra picada, amb l'equip Vives-Forn-Ciurana, pot ésser fonamental en la complicitat que necessitarem per construir l'Estat. Tanmateix, per ajudar i consolidar la candidatura de Xavier Trias, aquesta ha de tenir l'acord i sintonia d'ERC i d'un home com Jordi Portabella, que coneix BCN i que ha treballat de valent per la unitat de tots els sobiranistes i per aconseguir, el proper 22 de maig, una victòria nacional.

Xavier Trias i Jordi Portabella, cadascun des de la seva coalició, han de sumar. I per primera vegada des del franquisme, han de crear un govern municipal coherent amb la seva Nació.Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Més opinions de Miquel Sellarès
Miquel Sellarès
Periodista
Opinió · Política catalana
Ara l'Estat no té un "Tarradellas"
Opinió · Política catalana
Forcadell: La línia vermella
Opinió · Política catalana
2017: Mobilització, disciplina i discreció
Opinió · Cultura i mitjans de comunicació
Siguem seriosos i reforcem TV3
Opinió · Política catalana
PP, Ciutadans i el PSOE: "Todo por la Pátria"
Opinió · Política catalana
Un pas endavant: Ara tots ferms !
Opinió · Política catalana
Puigdemont-Junqueras gaudiu de tot el meu suport i la meva confiança!
Indica publicitat