Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 31 de d'octubre del 2016 | 00:00
Opinió · Política catalana
Miquel Sellarès
Periodista

PP, Ciutadans i el PSOE: "Todo por la Pátria"

El nacionalisme espanyol ha tancat files i el "Todo por la Pátria" s'ha imposat per sobre de les qüestions socials, econòmiques i de classe. Han fet el mateix que el dia que Pablo Iglesias va parlar de "cal viva". Tots s'han esquinçat les vestidures.

D'això no se'n podia ni se'n pot parlar. I si de cas es va fer per la Pàtria...Amb la guerra que diuen haver guanyat amb Euskadi. I ara ho han tornat a fer: unir les seves  forces aquesta vegada   per vèncer el Procés pacífic i democràtic català.

Rajoy  sap que la política de resistir unit al patriotisme espanyol és una aposta segura. Caldrà veure, però,  fins on serà capaç d'arribar aquest front nacional espanyol per esclafar el Procés català.
En el congrés dels Diputats els republicans i els convergents han estat a l'alçada. La històrica intervenció de Joan Tardà passarà als annals del parlamentarisme per la seva claredat i contundència.

Per la seva banda des de Catalunya el president Puigdemont ho ha deixat molt clar  "Ni negociarà un nou finançament ni assistirà a la reunió de presidents autonòmics". Catalunya ja està en  plena desconnexió mental i política i treballant per assolir la seva plenitud i sobirania. També destacar  l'actitud del PSC, un indicador més del gran canvi i la gran transformació que ha sofert  la societat catalana en els últims anys.

És hora, doncs, de mobilitzar-nos. El dia 13 tots a Montjuïc per defensar els nostres dirigents i les nostres institucions i per demostrar, una vegada més, la nostra capacitat de mobilització i la nostra fermesa.

Els propers mesos la tensió serà màxima amb l'estat i caldrà que tots ens mantinguem darrere les nostres institucions. I  que més que mai siguem un sol poble. No hi marxa enrere possible. Fa sis anys vàrem començar la marxa cap a la independència i ara és l'hora de la veritat.







Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Més opinions de Miquel Sellarès
Miquel Sellarès
Periodista
Opinió · Política catalana
Ara l'Estat no té un "Tarradellas"
Opinió · Política catalana
Forcadell: La línia vermella
Opinió · Política catalana
2017: Mobilització, disciplina i discreció
Opinió · Cultura i mitjans de comunicació
Siguem seriosos i reforcem TV3
Opinió · Política catalana
Un pas endavant: Ara tots ferms !
Opinió · Política catalana
Puigdemont-Junqueras gaudiu de tot el meu suport i la meva confiança!
Opinió · Política catalana
Manipular: Sant Boi 2016
Indica publicitat