Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 25 de d'abril del 2012 | 18:34
Opinió · Comunicació
Miquel Sellarès
Periodista

Gràcies Mònica, sempre al servei del poble

Benvolguda Mònica, s'ha decidit substituïr-te al capdavant de TV3 sense cap raó més que una certa revenja i l'aplicació dels criteris de mediocritat i obediència que imperen des de la direcció dels mitjans de comunicació del nostre Govern.

Una professional com tu de cap a peus i conscient, per sobre de partidismes, de la tasca de construcció nacional que s'elabora des de la nostra televisió, ja no interessa. Ara és l'hora d'acabar amb els mitjans públics, potser d'una manera subtil. O, com a mínim, disminuïr-los perquè, ara sí, puguin manar els poderosos. Aquells qui no entenen una televisió plural i de servei públic com tu has fet.

Aquests mateixos poderosos: els qui dicten des de les seves butaques de poder què ha de fer el nostre President, i que el tenen embolcallat, fent-li creure que només amb el seu suport se'n sortirà de la depressió nacional en la qual avui ha quedat sumit el seu Govern. 
Com diu moltes vegades el President Pujol, ets una de les professionals dels mitjans que tens el país al cap"
Tu, Mònica, has complert: has colocat els nostres mitjans de comunicació al lideratge després del canvi digital i de la invasió dels canals de televisió espanyols. Has mantingut una televisió pública a un nivell d'excel·lència, i aquest era un objectiu molt difícil. 

Ara caldrà que reflexionis quin ha de ser el teu següent pas. Aquells qui t'estimem i valorem pensem que ben bé no saben el què han fet. Perquè, com diu moltes vegades el President Pujol, ets una de les professionals dels mitjans de comunicació que tens el país al cap. Segur que seràs capaç d'emprendre, en un futur, nous reptes professionals i de país en els quals hi trobaràs moltes coincidències i complicitats de tots aquells qui hem admirat la teva etapa a TV3. 

Molta sort, Mònica. Com tu dius: sempre al servei del poble.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Més opinions de Miquel Sellarès
Miquel Sellarès
Periodista
Opinió · Política catalana
Ara l'Estat no té un "Tarradellas"
Opinió · Política catalana
Forcadell: La línia vermella
Opinió · Política catalana
2017: Mobilització, disciplina i discreció
Opinió · Cultura i mitjans de comunicació
Siguem seriosos i reforcem TV3
Opinió · Política catalana
PP, Ciutadans i el PSOE: "Todo por la Pátria"
Opinió · Política catalana
Un pas endavant: Ara tots ferms !
Opinió · Política catalana
Puigdemont-Junqueras gaudiu de tot el meu suport i la meva confiança!
Indica publicitat