Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 29 de de juliol del 2011 | 15:50
Notícia · Societat civil

El judici dels 9 de Palma, vist per a sentència

Avui dematí ha començat el judici contra 9 joves, militants de Maulets, i dues persones més, que estan acusats d'amenaces i injúries per Jorge Campos, president de l'entitat d'extrema dreta Círculo Balear. Els presumptes fets varen tenir lloc en el decurs de la manifestació contra la corrupció del 20 de març de 2010.

Tribuna Mallorca · El grup de suport al col·lectiu entén que aquestes persones són víctimes d'una denúncia injusta i motivada per la voluntat que té l'extrema dreta de combatre al jovent mallorquí que s'organitza políticament. Per tant, en demanen l'absolució, i consideren que els responsables dels incidents, en forma de crits, foren els membres de l'esmentat Círculo Balear, que acudiren amb la intenció de provocar i interrompre una mobilització totalment pacífica.

El grup de suport considera que aquest cas mostra una clara intenció de neutralitzar l'activitat dels i les joves independentistes de Maulets a Palma, i deixa en evidència fins a quin punt la policia espanyola realitza seguiments obeint criteris polítics i amb l'objectiu d'intimidar i de tenir controlats els moviments socials a Mallorca, especialment l'Esquerra Independentista.

Mitja hora abans del començament del judici, un centenar de persones s'ha concentrat per donar suport als encausats. En comparació, unes escasses deu persones ho han fet per donar suport als denunciants. El cas està vist per a sentència.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Notícies relacionades
Opinió · Política catalana
La giga enquesta
Opinió · Política catalana
El referèndum no enganya
Opinió · Política
Necessitem un De Gaulle
Opinió · Política catalana
L'hora PSC
Opinió · Política catalana
Confiança?
Opinió · Política catalana
Moció de confiança
Opinió · Política catalana
Declaració d'independència
Opinió · Política catalana
Catèxit
Opinió · Política catalana
La hipoteca de la CUP
Opinió · Política catalana
Sortir de la il·legalitat
Indica publicitat