Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 12 de de novembre del 2009 | 15:26
Notícia · Societat civil

La ILP perquè TV3 torni a emetre als Països Catalans ja compta amb el suport de 170.000 signatures

Barcelona · La Iniciativa Legislativa Popular Televisió sense Fronteres promoguda per Acció Cultural del País Valencià (ACPV) el passat mes de febrer ha assolit aquest 11 de novembre les 170.000 signatures en suport a la causa. L'ACPV, que amb aquesta ILP vol que el parlament espanyol aprovi una llei

que asseguri que totes les televisions en català es vegin arreu del territori lingüístic, ha aconseguit des d'aleshores el suport de destacades personalitats polítiques i de la societat catalana, i ha considerat "molt positiva" l'evolució de la proposta.

La ILP ja comta també amb més de 200 col·laboradors, 1500 fedataris i ha desplegat una infraestructura de 70 taules (punts de recollida de signatures al carrer) arreu de Catalunya. Tot i l'augment del suport, l'ACPV ha comunicat que "no poden confiar-se ni aturar-se en el camí", i que cal arribar a les 500.000 signatures: les necessàries per tirar endavant la iniciativa legislativa i portar-la al Congrés.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat