Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 13 de de setembre del 2011 | 18:27
Notícia · Política

ILP Televisió Sense Fronteres: debat i votació aquesta setmana

Aquesta setmana es farà efectiva la votació al Congrés dels Diputats de la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) Televisió Sense Fronteres. La seva aprovació permetria desenvolupar un text legislatiu que legalitzaria l'intercanvi d'emissions dels mitjans de comunicació en territoris que comparteixen una llengua comuna.

Font: ACN · El Congrés dels Diputats votarà aquest vespre la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) Televisió Sense Fronteres impulsada per Acció Cultural del País Valencià. La ILP ha estat debatuda en el primer punt de l'ordre del dia de la sessió d'aquest dimarts al parlament espanyol, on totes les intervencions han fixat la seva posició a favor excepte el PP, que ha anunciat que s'abstindrà.

Si finalment s'aprova, l'intercanvi d'emissions que es duria a terme estaria basat en el desenvolupament de la Carta europea de les llengües regionals o minoritàries en el seu àmbit de comunicació. La ILP arriba al Congrés després d'una llarga campanya impulsada per Acció Cultural del País Valencià (ACPV) en la que s'han recollit 651.650 signatures, i després que la mateixa cambra espanyola rebutjés de manera unilateral la tramitació de la ILP.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat