Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 6 de de juliol del 2011 | 17:44
Notícia · Política

El Govern espanyol aixeca el veto a Televisió Sense Fronteres

Aquesta setmana, quasi deu mesos després d'imposar el veto unilateral a la ILP Televisió Sense Fronteres, el Govern espanyol ha aixecat la mesura prohibitòria.

Barcelona · Basat en el sempre vàlid argument d'un pressupost econòmic insuficient per assolir les despeses, el govern espanyol va tombar el passat mes d'octubre al Congrés dels Diputats la Iniciativa Legislativa Popular que l'entitat Acció Cultural del País Valencià va presentar per tal de fer front a l'eliminació de les emissions de TV3 al País Valencià per part del govern de Camps.

A través d'una reunió a la Moncloa amb el ministre de la Presidència Ramón Jáuregui i el seu equip, el Govern ha sol·licitat l'alce el veto a la tramitació de la ILP. La iniciativa legislativa, signada per més de 650.000 persones, impulsa l'espai de comunicació de les llengües catalana, basca i gallega i té com a objectiu bàsic garantir la recepció directa de les emissions de ràdio i televisions autonòmiques realitzades en les llegües incloses en l'àmbit de protecció de la Carta Europea de les Llengües Regionals o Minoritàries. En el cas del País Valencià, la ILP implicaria la reciprocitat total de les emissions de les televisions i ràdios públiques catalanes i valencianes.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat