Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 25 de de maig del 2011 | 17:25
Notícia · Política

Romeva deixa Brussel·les

L'eurodiputat d'ICV, Raül Romeva, ha anunciat a través del seu blog personal que no repetirà mandat al Parlament europeu i que abandonarà el seu càrrec el 2014.

Raül Romeva

Barcelona · Ha format part del nucli de força a favor de la presència i d'una major visibilitat de la llengua catalana a Europa -de manera conjunta amb els eurodiputats catalans Oriol Junqueras i Ramon Tremosa-. Ha estat portaveu d'una visió sobirana de Catalunya més enllà de les fronteres i ha dut fins a Brussel·les la barbàrie del govern Camps en contra les emissions de TV3 i la llengua i cultura pròpies.

Raül Romeva, que ha destacat també per altres tasques com a eurodiputat, ha afirmat aquesta setmana que torna cap a casa perquè "ja ho tenia pensat d'aquesta manera" des de fa temps.

L'ecosocialista ha assegurat que quan va acceptar l'oferta d'ICV per ser el cap de llista europeu ja tenia clar que volia estar-s'hi només durant dos mandats. "Raons personals (el cost familiar és considerable) i polítiques (crec en la limitació de mandats) em van abocar a plantejar-ho d'aquesta manera". Romeva ha afirmat que, després d'aquests tres anys que li manquen a Brussel·les, continuarà vinculat a la política.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat