Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 9 de de febrer del 2016 | 11:12
Notícia · Política catalana

Moviments de renovació a ICV

David Cid, actual coordinador d'ICV a Barcelona  i Marta Ribas, portaveu de la formació al Parlament,  acaben de fer publica la seva intenció de presentar candidatura  per tal de presidir conjuntament el partit. D'aquesta manera agafarien el relleu al tàndem format per Dolors Camats i Joan Herrera. La candidatura també inclouria a l'europarlamentari Ernest Urtasun.

De moment serien els únics que s'haurien postulat i ja haurien començat a recollir els avals necessaris (en necessiten un mínim de 50). Les votacions, a les que hi tindran dret a vot tota la milit¡ancia, tindran lloc a principis de març.

Pel que fa ls possibles  processos de confluència amb altres partits, com ara Podem i Barcelona en Comú, Urtasun va indicar que la voluntat de la seva candidatura és que es mantinguin. "No estem en una lògica de competició, sinó de veure com cada un dels actors podem configurar un espai en les millors condicions", va plantejar l'europarlamentari.

En línia amb el que va expressar l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, el candidat a portaveu d'ICV va explicar que l'objectiu és "construir un nou subjecte polític" en el qual participi ICV. "Haurem de parlar i discutir molt per aconseguir la millor fórmula per afrontar el procés electoral", va concloure. Ribas, per la seva banda, va parlar "d'una nova etapa d'ICV que té reptes importants, complexos i apassionants".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat