Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 9 de de novembre del 2015 | 13:04
La fotografia

9 de Novembre al Parlament: Comença la República Catalana

La resolució aprovada avui per majoria absoluta al Parlament de Catalunya és la fita històrica més important del sobiranisme català dels últims tres-cents anys. És una declaració de principis que dóna per acabat el procés d'autonomia per iniciar el de sobirania nacional.

La contundent intervenció de Junts pel Sí i la CUP són un reflex de  la fermesa i la voluntat d'arribar fins al final en el procés i  després d'haver esgotat prèviament totes les vies de negociació. Uns últims anys  en els que se'ns ha negat  un Estatut nacional i després de negar-nos també el dret a l'autodeterminació.

Comença per tant, una etapa difícil, en el que el protagonisme ja no serà el de la mobilització social, que també, sinó de la nostra classe política que per això va sortir escollida el passat 27-S.

Els nostres representants  han fet el pas i ara l'estat prendrà les decisions que li marqui el nacionalisme espanyol i les seves institucions però mai podran aturar el procés si tots els ciutadans sobiranistes ens mantenim ferms darrera les nostres institucions.Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat