Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 4 de de març del 2011 | 17:49
Notícia · Política

Puigcercós celebra l'escisió de Laporta en favor de la coalició a la capital catalana

Tot i això, el president d'ERC ha evitat extrapolar el pacte a Barcelona al Parlament.

Joan Puigcercós

Barcelona · Joan Puigcercós s'ha felicitat en una entrevista a Els Matins de TV3 per la ruptura de Joan Laporta amb Solidaritat Catalana per la Independència, un fet que obre les portes a una coalició entre ERC, Rcat i Laporta  a les properes municipals de Barcelona. El líder d'Esquerra ha reiterat la necessitat de sumar forces independentistes; ha expressat  que l'objectiu d'ERC "és sumar i no restar" i ha dit que l'escisió de Joan Laporta de Solidaritat ha passat perquè "hi ha algú que no vol trencar més": "Entenem el missatge de la ciutadania, hem de tornar a sumar". En aquest sentit, sobre la coalició entre Laporta i ERC a les eleccions municipals a la capital catalana, Puigcercós ha assegurat que ERC també "ha entès" el missatge de la gent, que segons l'entrevistat és una crida a que els partits independentistes es posin d'acord i no divideixin més.

Puigcercós, però, no ha vist viable la mateixa coalició entre Laporta i Esquerra al Parlament català, o una possible integració de l'exdirectiu blaugrana al grup parlamentari d'ERC. Els motius: "És un altre escenari i no es veu possible. Si Laporta marxa de SI es quedarà al grup mixt "

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat