Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 20 de de desembre del 2011 | 18:13
Notícia · Política

Marçal Sintes, nou director del CCCB en substitució de Josep Ramoneda

Sintes, que actualment dirigeix el Departament de Periodisme de la Facultat de Comunicació Blanquerna (Universitat Ramon Llull), ha acceptat aquesta setmana l'oferta de dirigir aquest consorci cultural.

Marçal Sintes

Font: ACN · El director del Departament de Periodisme de la Facultat de Comunicació Blanquerna (Universitat Ramon Llull), on és també professor, Marçal Sintes (1967) serà el nou director general del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB). Sintes ha acceptat l'oferta de dirigir aquest consorci cultural que li ha proposat aquest dilluns el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, i accedirà al càrrec en substitució de Josep Ramoneda.

Nascut a Vilafranca del Penedès el 1967, Sintes és doctor en periodisme i màster en direcció d'empreses (MBA) per ESADE. També és columnista habitual d'El Periódico de Catalunya, i col·labora regularment amb Catalunya Ràdio, COM Ràdio, Els Matins de TV3 i elsingulardigital.cat.

Aquest any ha publicat 'Periodistes contra polítics' (Columna), on analitza les relacions entre política i mitjans de comunicació i és autor del llibre-entrevista 'Què pensa Ernest Lluch' (editorials Dèria i Proa, 2001). L'any 2010 va guanyar el premi Trias Fargas d'assaig polític i el 1995 el Premi Recull en l'apartat de retrat biogràfic mercès a un treball sobre el periodista Josep Manyé, qui utilitzava el pseudònim Jorge Marín.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat