Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 4 de de juliol del 2014 | 19:36
Notícia · Política

ICV, amb el doble sí de la consulta

Militants d'Iniciativa (ICV) de l'àmbit Fet nacional han reclamat aquesta setmana que el partit s'uneixi a l'opció Sí-Sí de la consulta del proper 9-N ja que "només des de la defensa del doble SÍ es pot defensar el model d'estat social, igualitari i solidari que ICV propugna".

Fet Nacional.

Barcelona · Nou moviment a favor de l'Estat propi dins d'ICV. Aquesta setmana una part de la militància d'Iniciativa, l'àmbit Fet nacional del partit, ha reclamat que el partit se situi a la banda del Sí-Sí en la resposta a la doble pregunta de la consulta catalana del proper novembre.

En el seu plenari celebrat a Lleida, els militants han resolt que ICV actualment compta amb "febleses" que li provenen de la resposta a les dues preguntes de la consulta, en referència al Sí-No defensat majoritàriament pel partit: "Li poden fer perdre l'oportunitat d'omplir l'espai d'emancipació nacional d'esquerres que altres partits sobiranistes no han assumit plenament". 

Al document els militants han advertit de l'inutilitat del vot Sí-No ("seria  llegit com un afebliment del vot rupturista i com una defensa de posicions conservadores, contràries a les idees de l'esquerra transformadora") i han mostrat la seva voluntat de treballar per tal d'incorporar l'ideari ecosocialista i republicà d'ICV a les iniciatives "vinculades al procés de construcció de l'estat propi, que estan elaborant el mínim comú denominador del nou país que volem".

Podeu llegir el document oficial a la secció Documents de Tribuna.cat.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat