Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 9 de d'abril del 2010 | 17:45
Notícia · Política

Unió de Joves afirma que cal treballar per la "consecució d'una Catalunya nacionalment lliure"

Barcelona · El secretari de Comunicació d'Unió de Joves, Jordi Riera, ha destacat a l'homenatge que les joventuts d'UDC realitzen cada any a Manel Carrasco i Formiguera la fermesa i coherència del polític democristià

afusellat per les tropes franquistes fa 72 anys, el 9 d'abril del 1938. En una pràctica comuna en les joventuts de la majoria de partits, que adopten postures més contundents que les marcades per la línia oficial de la formació a la qual pertanyen, Riera ha destacat que Unió de Joves treballarà "dia a dia per la consecució d'una Catalunya nacionalment lliure i socialment justa". El secretari de Comunicació, doncs, ha afirmat que UdJ "pren l'herència" del polític democristià, i ha explicat que "no es tracta de prendre uns ideals sinó de posar en pràctica unes idees i treballar dia a dia per" assolir una Catalunya lliure.

En la mateixa línia, el president d'UdJ ha remarcat que més de 70 anys després Carrasco i Formiguera és encara "un estàndard polític de primer ordre" i ha apel·lat a "reclamar-nos hereus del valor, la fermesa i la convicció" del polític. Els dos han tancat les seves intervencions amb un "Amunt, avant, visca Catalunya lliure". Josep Antoni Duran Lleida ha estat l'encarregat de cloure l'acte.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat