Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 26 de de febrer del 2014 | 18:32
Notícia

Linguapax premia Escola Valenciana per treballar a favor de la diversitat lingüística i la pau

Escola Valenciana ha obtingut aquesta setmana el guardó Premi Internacional Linguapax 2014 que atorga Linguapax. El jurat ha valorat els mèrits d'Escola Valenciana en els seus trenta anys d'història.

Barcelona · Linguapax Internacional ha anunciat aquesta setmana el guardonat amb el Premi Internacional Linguapax 2014, que enguany ha estat l'entitat a favor de l'ensenyament públic en valencià al País Valencià, Escola Valenciana,

En aquesta ocasió, el jurat del premi --format per quaranta-cinc experts internacionals--, ha valorat l'encert d'una col·laboració eficaç entre els múltiples actors que treballen pel futur de la llengua valenciana, el caràcter, constructiu, festiu i popular dels programes d'Escola Valenciana, i el fet que es tracta d'una experiència exemplar per a altres comunitats lingüístiques que treballen pel respecte a la diversitat lingüística i al pau.



Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat