Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 19 de de juny del 2009 | 15:25
Notícia · Esport

El Barça culmina una temporada històrica conquistant la lliga ACB

Barcelona · Amb un Palau Blaugrana entregat, el Regal Barça ha tancat una de les temporades més brillants del club guanyant la lliga ACB, al imposar-se al TAU per 90-77 i resoldre el play-off final per 1-3. Igual que al futbol, l'aposta per un tècnic de la casa -Xavi Pascual s'ha convertit en l'entrenador més jove en conquistar la lliga ACB- ha donat els seus fruits.


s la tercera vegada que el FC Barcelona guanya la mateixa temporada la lliga de futbol i la de bàsquet. El triplet de l'equip de Guardiola, la lliga ACB i la d'hoquei patins, són el balanç d'una de les temporades més fructíferes del club blaugrana.

L'atzar, potser, ha fet que el factor de la casa hagi estat determinant  en la gran temporada en bàsquet i futbol. Pep Guardiola i Xavi Pascual són dos entrenadors joves, amb molt poca experiència en lideratge de grups de primer nivell, i els seus resultats han estat brillants, especialment en el primer cas. Els dos, a més de conèixer el club des de dins, han hagut d'agafar uns equips que, tot i comptar amb bons jugadors, havien entrat en dinàmiques negatives que els portaven a allunyar-se del camí del triomf. I els dos se n'han sortit.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat