Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 11 de de novembre del 2009 | 15:28
Notícia · Economia

Antich no vol que la construcció continuï sent la base econòmica de les Balears

Reproduïm de Tribuna Mallorca · Tot i el context de crisi econòmica, el president Antich ha dit avui, al Parlament, que prefereix que el PIB "no creixi un 3%" si ho ha de fer construint més urbanitzacions. El president ha fet aquestes declaracions com a resposta a una intervenció del portaveu popular, Francesc Fiol, quan ha acusat al Govern de "menysprear"

el sector de la construcció. Antich ha contestat que és gràcies a la iniciativa pública que actualment sobreviu aquest sector, i ha fet una aposta clara perquè l'economia balear creixi un 3 % "amb activitats basades en el coneixement".

El cap del Govern ha apostat per diversificar també per reforçar altres indústries "tradicionals", com el turisme, sempre que això sigui respectuós amb el territori. Les paraules d'Antich en el sentit de no voler continuar amb el model d'urbanisme depradador són positives; no obstant, les declaracions del president en el ple d'avui constrasten amb les del Conseller de Turisme en la darrera sessió parlamentària, quan Miquel Nadal va donar suport explícit al golf de Son Baco i a la construcció de més camps de golf a Mallorca.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat