Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 5 de de juliol del 2011 | 18:41
Notícia · Cultura

Montblanc torna a acollir l'Acampada Jove de les JERC

Les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) i l'Ajuntament de Montblanc han acordat de nou celebrar l'Acampada Jove a la capital de la Conca de Barberà: Montblanc. Del 14 al 16 de juliol d'enguany es durà a terme la 15a edició d'aquest festival musical, en el qual ja s'ha confirmat l'assistència de tots els grups que hi participaran.

Barcelona · La bona localització del municipi i l'èxit de convocatòria de les anteriors edicions han fet el seu efecte i han permès que les JERC i l'Ajuntament de Montblanc tornin a acordar una nova edició del festival musical més important del panorama independentista de Catalunya.

La consolidació de l'Acampada Jove a la vila de Montblanc, que  aquest 2011 assoleix les 16 edicions, corrobora la fortalesa del projecte, un festival que va néixer l'any 1996 de la mà de les JERC i que enguany compta amb més projecció que cap altre a Catalunya. Aquesta setzena edició acollirà les actuacions de Skaparates, The Loco, Dr Ring Ding, Bongo Botrako,  La Gossa Sorda, Buhos, Xeic!, Els Pets, Txarango, La pegatina, Strombers, Miquel del Roig, Dept., Lax'n'Busto, Dr. Calypso, Modena City Ramblers, Brams i Balkatalan Experience.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat