Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 19 de de juliol del 2013 | 16:35
Notícia · Política

Montblanc obre el camí als governs de concentració

Els tretze regidors del municipi han decidit la creació d'un govern municipal de concentració per tal de fer pinya pel procés sobiranista. Els components formen part d'Agrupament Catalanista de Montblanc, ERC, Entesa per Montblanc, CiU, Independents per Montblanc i PSC.

El batlle de Montblanc.

Barcelona · Aquesta setmana el municipi de Montblanc, a la Conca del Barberà, ha aprovat la constitució d'un govern d'unitat per a treballar de manera conjunta des de l'administració a favor del procés d'independència de Catalunya.

Aquest govern d'unitat està format per tretze regidors, set d'Agrupament Catalanista de Montblanc, un d'ERC, dos de l'Entesa per Montblanc, dos de CiU, un d'Independents per Montblanc i un del PSC. L'acord dels regidors tindrà vigència fins al 2015 o bé fins a la independència de Catalunya.

La iniciativa ha estat ben rebuda per altres consistoris municipals del país, segons ha informat el batlle de Montblanc, Josep Andreu, qui ha assegurat haver rebut trucades de més col·legues, també batlles, que s'han sentit atrets pel govern de concentració.

Andreu ha sentenciat que "són moments en què cal unitat" i que per això l'Ajuntament de Montblanc "resta a disposició de l'ANC, del govern de la Generalitat i de l'AMI".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat