Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 23 de de maig del 2013 | 17:44
La fotografia

Acampada Jove 2013: tot a punt!

Lax'n Busto, La Pegatina i Gossos seran els caps de cartell de l'Acampada Jove 2013, enguany també situada a Montblanc. El festival musical més important dels Països Catalans assoleix, aquest 2013, la seva 18a edició.

Barcelona · Les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) han tornat a organitzar una nova Acampada Jove enguany, prevista pels propers 18, 19 i 20 de juliol. La trobada, el festival musical de més pes a l'independentisme català, compleix la majoria d'edat amb un cartell d'excepció que compta amb Lax'n Busto, La Pegatina i Gossos com a grups destacats.

El festival, que organitzen les JERC des del 1996 amb la col·laboració voluntària de jovent independentista se celebrarà de nou a la capital de la Conca de Barberà i l'abonament anticipat (fins el 9 de juny) és de 40 euros. La trobada també comptarà, com cada any passa, amb d'altres alternatives d'oci més enllà de la música: activitats culturals i esportives, xerrades, tallers, debats i l'acte polític central.

Podeu consultar-ne el cartell clicant aquí.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat