Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 26 de d'octubre del 2009 | 16:47
Notícia · Cultura

La llengua catalana, convidada d'honor a la fira Expolangues París 2010

Barcelona · La ciutat de París serà, aquest cop, la capital que acollirà la llengua catalana com a convidada d'honor. La fira internacional d'idiomes i cultures Expolangues París de l'any que ve, que se celebrarà el febrer del 2010, serà la 29a edició d'aquest esdeveniment que és ja un referent en el món de l'educació

a nivell internacional.

Per aquesta ocasió, l'Institut Ramon Llull (IRL) s'ha encarregat de l'organització de la participació catalana que, sota el lema "El català, la llengua de 10 milions d'europeus" i amb la lletra ç com a símbol, vol presentar les diverses possibilitats d'aprendre l'idioma i d'informar sobre la cultura i les característiques lingüístiques del català. En aquest sentit, el director de l'IRL, Josep Bargalló, ha afirmat que la fira Expolangues París "situa la llengua catalana en un pla de normalitat" i ha dit que el català "és ric en tradició i en parlants" i que "supera les pròpies fronteres".

La fira, que aplega més de 25.000 visitants i 200 expositors, comptarà amb la presència de representants de tots els països on es parla català: el govern d'Andorra, el govern Balear, la Generalitat de Catalunya, el Consell General dels Pirineus Orientals, la Xarxa de Municipis Valencians Ramon Llull, la municipalitat de l'Alguer, els serveis lingüístics de l'Ajuntament de Perpinyà i la Xarxa Vives d'Universitats.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat