Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 26 de de maig del 2009 | 14:40
Notícia · Cultura

La literatura catalana obre les seves portes

Barcelona · Aquesta setmana, l'Institut Ramon Llull (IRL) ha programat la visita d'editors internacionals interessats en la literatura catalana. Durant l'estada dels professionals estrangers, els editors catalans s'han reunit amb els editors i agents de fora per tal de mostrar-los el seu coneixement sobre la literatura en català.

Aquesta visita, iniciada l'any 2007 amb el propòsit d'obrir nous horitzons a la literatura catalana, ha demostrat la clara voluntat del sector d'apropar i aprofundir en el coneixement de la literatura catalana a fora del país. També ha sigut una trobada que ha permès estrènyer lligams entre editorials estrangeres, així com entre editors i agents catalans.

Enguany, han assistit a les trobades representats de les editorials "Nuova Frontiera" d'Itàlia; "Peter Owen" del Regne Unit; "Art Editura" de Romania; "Owls Agency" del Japó; l'editorial "Europa" d'Hongria; "Atheneum" d'Holanda; "Calvaria" d'Hongria i "Santillana" de Portugal.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat