Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 18 de d'abril del 2012 | 18:10
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació

Dijous 19 abril: Presentació de L'herència del PSAN

El proper dijous 19 d'abril es presenta L'herència del PSAN en el marc de la Fundació Irla. Durant els anys 70 el Partit Socialista d'Alliberament Nacional dels Països Catalans va ser el referent de l'independentisme català.

Barcelona · Per ell van passar-hi moltes persones que després militaren en altres partits, deixant l'herència del PSAN més que repartida.

A la presentació hi assistirà l'autor del llibre, el politòleg Roger Buch, i també tres militants d'aquells anys. Per un banda Josep Bargalló i Josep Huguet, d'ERC que van ser anys després membres destacats del govern català. Entre el PSAN i el tripartit molts anys de travessa del desert i de canvis de sigles. Bargalló i Huguet participaren del sector del PSAN que el 1980 entrà a Nacionalistes d'Esquerra.

També assistirà a la presentació Josep Maria López Llaví, que va ser fundador del partit i que en va marxar l'any 1977. Llaví que és crític de cinema va ser un dels màxim impulsors del front cultural del PSAN, representa el sector que després de passar també per Nacionalistes d'Esquerra, arribaria a ICV. La presentació serà el dijous 19 d'abril a les 19.30 a la seu de la Fundació Irla (C/ Calàbria núm. 166).

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat