Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 16 de de febrer del 2015 | 18:15
Llibres / revistes

100 motius per ser independentista

'Què té la independència que convenci tant? Com és que hi ha tants catalans que s'han sumat darrerament al projecte per la plena sobirania?' s'ha preguntat Roger Buch, doctor en Ciències Polítiques de la UAB.

La resposta de Buch no ha estat simple: no hi ha un sol motiu, n'hi ha molts! La independència, el fenòmen polític i social més rellevant de la Catalunya actual, compta amb el suport social per motius racionals, motius emocionals, motius polítics... 

Per aquest motiu, Roger Buch ha elaborat una llista detallada de 100 motius de pes i ben diferents per defensar la independència. 100 motius per ser independentista és un llibre ideal tant pels convençuts que volen tenir més arguments com pels que encara estan dubtant i els falta aquell motiu que els acabi de fer decantar la balança.

Roger Buch i Ros (1970) és doctor en Ciències Polítiques per la UAB i professor a la Facultat de Treball Social i Educació Social de la Fundació Pere Tarrés (URL). A l'àrea de Consultoria i Estudis de la mateixa fundació ha impulsat projectes i recerques relacionades amb el tercer sector, la participació ciutadana, l'associacionisme i el voluntariat. És un dels fundadors de la Plataforma per la Llengua i ha publicat L'esquerra independentista avui (2007) i L'herència del PSAN (2012),  What's up with Catalonia(2013) i Asfixiant la llengua (2014), entre d'altres.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat