Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 8 de de gener del 2014 | 19:59
Notícia · Comunicació

Ona Mediterrània inicia les seves emissions regulars

El nou mitjà de comunicació ha endegat l'emissió regular a les Illes Balears aquesta setmana després de dues setmanes en proves.

Barcelona · En un clima social de resistència absoluta a les Illes Balears, un nou mitjà de comunicació ha entrat en escena: Ona Mediterrània.

La nova emissora de ràdio, generalista i impulsada per l'Obra Cultural Balear (OCB), ha començat a emetre de manera regular aquesta setmana per FM, internet i dispositius mòbils. El projecte suposa un pas endavant en el món comunicatiu de les Illes Balears i una alenada pels drets lingüístics dels ciutadans del territori.

Ona Mediterrània compta amb una graella de 21 programes, dels quals 18 són propis i tres en col·laboració amb la Xarxa de Comunicació Local, on hi predomina la informació de proximitat i, especialment, els espais culturals. La programació s'anirà ampliant a mesura que incrementi el número de socis.

Podeu llegir l'entrevista que Tribuna.cat va fer a Tomeu Martí el passat mes de novembre amb motiu de l'eminent naixement d¡Ona Mediterrània.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat