Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 4 de de maig del 2011 | 18:44
Llibres / revistes · Política

Catalanisme Deucentista

Catalanisme Deucentista

Barcelona · Mai ha estat tan bon moment per debatre i qüestionar la relació de Catalunya amb Espanya. El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, ha sabut aprofitar el revolucionat context social català i la seva posició actual al mapa polític per presentar el seu llibre Catalanisme Deucentista.

Per dissoldre tots els dubtes sobre el parer polític del Conseller de Cultura i acallar les veus que criticaven el conseller de no tenir una única camisa per vestir-se, Ferran Mascarell ha fet pública la seva convicció política al llibre Catalanisme Deucentista. A través d'aquest monogràfic, el conseller ha fet una crida oberta a federalisets, sobiranistes i independentistes per tal que trobin els nexes d'unió entre ells i es pugui construir l'Estat català.

El nou llibre de Mascarell és una recopil·lació de 80 articles escrits entre el 2007 i el 2010 en el qual es defensa l'anomenat catalanisme deucentista. "És un projecte cultural i d'aprofundiment democràtic perquè es tornin a obrir les portes de la política a una majoria compromesa a fi de construir la vella màxima d'un sol poble i consolidar, per fi, un Estat eficient" ha indicat Mascarell.

Deixant enrere, doncs, el vell catalanisme del PSC, Mascarell ha marcat el pas definitiu cap a l'horitzó independentista i ha conclòs que el problema entre Catalunya i Espanya només se solucionarà si Catalunya esdevé un estat.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat