Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 29 de d'abril del 2013 | 18:26
Llibres / revistes

Cap a la llibertat

El llibre Cap a la llibertat de Jaume Sobrequés, catedràtic d'història de Catalunya de la UAB, explica la llarga lluita dels catalans, des del 1714, per assolir el reconeixement nacional i la independència.

El monogràfic condueix el lector per la història de l'esperança catalana, traduïda en accions que han obert les portes del país a un futur en plenitud. De manera rigorosa i entenedora, Sobrequés explica els darrers trenta anys al país i com aquests han servit per a consolidar el convenciment que ja no és possible una entesa de Catalunya amb l'Estat.

Amb una crònica de les més recents agressions polítiques al poble català, Cap a la llibertat conclou que la societat catalana ha donat, de manera decidida i definitiva, una resposta als governs espanyols: s'ha acabat la violència institucional i política contra els trets identitaris, el benestar dels ciutadans i el dret d'autodeterminació de Catalunya.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Notícies relacionades
Recull de premsa · Política
Sobrequés: "L'Espanya anticatalana"
Recull de premsa ·
Sobrequés: "Catalunya és una colònia d'Espanya"
Crònica · Cultura
L'UCE arrenca
Indica publicitat