Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 15 de de desembre del 2011 | 19:37
La fotografia

Més de 6.000 funcionaris col·lapsen la plaça Sant Jaume

Uns 6.500 treballadors del sector públic han secundat la convocatòria dels sindicats CCOO, UGT i IAC a la Plaça Sant Jaume per reivindicar el manteniment de l'actual plantilla de funcionaris.

Plaça Sant Jaume.

Font: ACN · La Plaça Sant Jaume i el carrer Ferran fins a la Via Laietana s'han omplert aquesta setmana de treballadors poc abans de les sis de la tarda d'aquest dimecres. Els eslògans a favor de l'ocupació i el manteniment de la plantilla del sector públic han dominat la mobilització, acompanyats per xiulets constants dels concentrats. Just a les sis de la tarda, coincidint amb l'encesa de llums de Nadal de la façana del Palau de la Generalitat, s'ha registrat el moment en què els crits i els xiulets han arribat al màxim de decibels.

Josep Maria Àlvarez, secretari general de la UGT, ha dit que les mobilitzacions dels treballadors són les que faran ''moure'' les posicions del Govern. Àlvarez també ha dit que en cas de què el Govern no pagui les pagues extres ni els salaris, els sindicats aniran als tribunals per reclamar aquests pagaments. ''És el mínim que es faria en un cas com aquest'', ha afegit el líder de la UGT.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat