Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 20 de de desembre del 2016 | 12:55
Notícia · Societat civil

L'ACAI fa públic en un comunicat "el seu desencís" respecte la persona escollida com a cónsul d'Israel a Catalunya

L'ACAI, Associació Catalana d'Amics d'Israel ha fet públic un comunicat  arran del nomenament del sr. José Antonio Sánchez Molina com a cònsol honorari de l'Estat d'Israel a Catalunya ara fa dues setmanes.

Amb aquest comunicat volen  fer arribar a l'opinió pública "el seu desencís amb la persona que té encomanat tal honor, perquè el seu perfil no s'adiu al que seria més adequat per enfortir els vincles d'amistat i de col·laboració entre els dos països -Israel i Catalunya-, els seus pobles i les seves gents" afirmen.

Tot i això, l'ACAI "valora positivament que Israel hagi decidit tornar a tenir un consolat a Barcelona, símbol de la importància dels vincles de tot tipus que hi ha entre ambdós països" i afegeixen que "reiterem el nostre compromís en eixamplar els ponts que hi ha entre ambdues nacions i la nostra voluntat de mantenir les excel·lents relacions amb l'ambaixada d'Israel a Andorra i a Espanya, de tal manera que aplanin el camí perquè un dia no llunyà hi hagi una ambaixada d'Israel a Barcelona".




Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat