Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 27 de de gener del 2012 | 18:15
Editorial · Madrid

2012. NOVA ETAPA A TRIBUNA.CAT

L'Associació Tribuna Catalana, editora de Tribuna.cat que dóna suport a Tribuna Mallorca, el CEEC i Debat Nacional, ha fet una profunda reflexió de la seva estructura i la seva estratègia de comunicació i mitjans.

Degut a la crisi, i creient que l'univers informatiu català avui està àmpliament cobert, pensem que el paper de Tribuna.cat ha de ser més compromès i incisiu, i que ha de prioritzar l'opinió i les cròniques amb continguts ideològics sempre en el marc del sobiranisme.

El panorama de la premsa digital catalana ha sofert grans canvis. Edicions digitals dels nostres diaris nacionals, la presència sempre correcta i professional de Vilaweb i el fet que diverses publicacions fins ara en el camp del sobiranisme estricte hagin anat a parar a l'àmbit empresarial del poder de CiU -que porta una matussera i sectària política de mitjans, intentant monopolitzar una bona part de les publicacions digitals- obliga als mitjans independents com Tribuna.cat i el seu entorn a endurir la seva independència i la seva línia editorial.

Tribuna.cat també potenciarà la seva secció TribunaTV amb entrevistes als principals referents del sobiranisme, els seus partits i les seves associacions, intentant cobrir informativament aquells actes que no acostumen a aparèixer a altres mitjans.

Tribuna.cat seguirà al servei de tots els sobiranistes del país: ERC, ICV, els sectors catalanistes del PSC, la CUP, i donant suport als sectors independentistes de CiU, però primordialment el nostre objectiu és donar suport a la societat civil en marxa cap a la sobirania i en defensa de la llengua, la cultura i la nació, com Òmnium, l'Opinió Catalana, l'Associació Catalana de Professionals, la Plataforma per la Llengua, i la CAL, entre d'altres; i ajudarà amb força i decisió a la creació de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), les seves assemblees locals i totes les mobilitzacions que organitzin.

Tribuna.cat no vol deixar de ser, però, un fet diferencial respecte d'altres publicacions, ja que prioritzarà tota la nació mitjançant Tribuna Mallorca i informant de les lluites mobilitzacions i la realitat del País Valencià i la Catalunya Nord.

El 2012 serà un any difícil: la secretaria general de la Presidència de la Generalitat pretén escanyar, desmobilitzar i afeblir l'espai de comunicació català plural que teníem, i caldrà resistir i fer molts sacrificis per afrontar la continuïtat d'un espai de comunicació sobiranista.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Notícies relacionades
Opinió · Comunicació
Tribuna.cat, quinze anys de servei al país
Opinió · Política catalana
El respecte a la llei
Opinió · Política
Incredibilitat
Opinió · Seguretat
Una política de defensa?
Opinió · Política catalana
Ara l'Estat no té un "Tarradellas"
Opinió · Política catalana
Orgull i satisfacció
Opinió · Política catalana
Jo acuso Sr. Eugeni Gay
Opinió · Política catalana
Més que el COM, el PER QUÈ.
Opinió · Política catalana
Els deures del PDeCAT
Opinió · Política
Han signat la seva inhabilitació
Indica publicitat