Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 18 de d'octubre del 2010 | 13:26
Crònica · Esport i Ciutadania

La traïció de Sandro Rosell

Joan Laporta va prometre dedicar els millors anys de la seva vida al Barça. La due diligence va demostrar que, al Barça, va viure els millors anys de la seva vida. Però que ningú intenti confondre la resta. Els anys de Laporta van resultar també els millors anys de la història del club. I ara, la maniobra de Sandro Rosell deixen el club a un pas del retorn a l'amargura.

Perquè un club dividit és un club amargat. La guerra fratricida ha començat. O potser és que durant els anys que va governar, Laporta va aconseguir una treva que va resultar ser la millor decisió. Al revés del que ha fet Rosell en poc més de 100 dies. La seva voluntat de transparència total està molt bé però comporta de nou l'autodestrucció. En resum, l'acció de la junta de Sandro a l'Assemblea es resumeix en una bona idea però una mala decisió. Molt dolenta per a la salut del club. Ara ja s'ha obert la veda i tothom té llicència per disparar. Laporta ha denunciat les irregularitats de l'Assemblea. Els seus directius han llançat acusacions fortíssimes contra Rosell. I, sobretot, els mitjans de comunicació hi ha jugat un paper transcendental.

Perquè resulta curiós com tants periodistes a títol individual critiquen l'actitud de Rosell i, en canvi, la immensa majoria de mitjans s'aferren a les seves tesis. Aquí alguna cosa passa. De casos, n'hi ha que són flagrants en la seva actitud partidista. Els encarregats de prejutjar el conflicte Sandro - Laporta posicionant-se a favor del primer i utilitzant la tàctica del ventilador per beneficiar-lo i complaure'l, que ara carreguin amb les conseqüències i que es quedin amb una consciència tocada per deixar un club dividit. Perquè fa mesos que el conflicte va començar. I en això tothom hi té la seva responsabilitat i molts pocs l'assumeixen. El primer, Sandro. El president ha de decidir, i ell no ho ha fet. Les conseqüències ja les està vivint el culer. Els mitjans també han de reflexionar sobre quina és la seva funció. Comunicar? Informar? O respondre a uns interessos? s probable que el futur del club pinti apocalíptic.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat