Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 24 de de març del 2015 | 18:54
Notícia

L'ANC, l'AMI i Òmnium ompliran el Palau Sant Jordi amb l'acte "Tornen les urnes, tornem al carrer!"

L'acte conjunt pretén impulsar la jornada d'eleccinos municipals del 24 de maig com a pas previ bàsic per a que guanyi el sí en les plebiscitàries del 27S.

La campanya conjunta Ara és l'hora d'Òmnium Cultural, l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l'Assemblea (ANC) s'han proposat omplir el proper 24 d'abril a les 8 del vespre el Palau Sant Jordi de Barcelona.

Aquesta nova mobilització es farà just un mes abans de les eleccions municipals i té com a lema Tornen les urnes, tornem al carrer! L'acció conjunta pretén retornar a la societat civil el debat sobre l'Estat propi amb motiu de les eleccions del 27 de setembre, posant especial èmfasi en les municipals del 24 de maig, que han de servir per reforçar el procés cap a la independència des dels ajuntaments.

L'acte de l'AMI, l'ANC i Òmnium vol donar també un nou impuls de cara als mesos determinants que afronta el país, i comptarà amb actuacions i les intervencions dels representats de les entitats. Ara és l'hora habilitarà a partir d'aquesta setmana un sistema d'inscripció i reserva d'invitacions per internet.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat