Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 20 de de novembre del 2014 | 19:48
Crònica · Afers religiosos

Fernández Díaz al Quarto fosc

El "Quarto fosc" del darrer numero d'El pregó està dedicat al ministre d'Interior del Govern espanyol.

La raó d'aquesta distinció adduïda pel consell de redacció és aquesta: "Quarto fosc per a Jorge Fernández Díaz per la seva 'fabricació, distribució i disseminació d'escombraries (informacions fases)' segons el periodista Ernesto Erkaizer, en un intent brut i greu de dinamitar el procés sobiranista".

És tracta d'informacions policials falses publicades a un dels òrgans de la brunete mediàtica espanyol amb l'objectiu de desacreditar la trajectòria honrada de l'alcalde Xavier Trias. El ministre Fernández Díaz es mereix també aquesta recriminació per altres. Com, per exemple, la seva responsabilitat en el vergonyós cas de Melilla en relació als immigrants subsaharians.

Per contra, El pregó dedica el seu darrer "Quadre d'honor" al sobiranisme català democràtic i pacífic. Ho fa amb aquest argument: "Quadre d'honor. El dediquem als voluntaris, municipis, els instituts i les escoles que, amb compromís i implicació, han cedit els locals i la feina perquè la celebració del procés participatiu del 9N esdevingui tota una cerimònia de país en un dia històric".

El pregó és una publicació quinzenal de llarg recorregut. Ja porta editats 486 números. Es defineix com publicació eclesial d'informació i opinió, i manté una postura oberta, conciliar, renovadora i compromesa amb l'Església i amb Catunya.

El seu actual director es Casimir Martí. El consell de redacció està format per Sefa Amell, Enric Cirici, Pere Codina, Oriol Domingo, Joan Guitarrt, Joan Maluquer i Ferrer, Montserrat Morera, Ramon M. Nogués, Josep Maria Puigjaner, Leire Sales i Valentí Fàbrega. Aquest setmanari es distribueix per subscripció i el seu punt de ven es la Llibreria Claret (Llúria, 5).

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat