Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 5 de de setembre del 2014 | 19:06
Recull de premsa

Xirgo: "Vostès, els de la data i la pregunta de la foto de Palau, facin el favor d'anar a l'una"

"És a les nostres mans i correm el perill d'espatllar-ho. Perquè mentre a Madrid [...] tots van a l'una i tenen tots els aparells d'estat al seu favor, nosaltres ens anem discutint".

El periodista Xevi Xirgo ha lamentat a un article que no hi ha "ni la llei de consultes aprovada" i en comptes de parlar de la consulta del 9-N i de com ens organitzarem, "ara ens hem de passar el dia parlant de què passarà si no la fem, si hi haurà eleccions anticipades, si seran plebiscitàries, si hi haurà llista conjunta, si els ajuntaments han de convocar plens o si aquell dia hem d'organitzar un aplec".

"És a les nostres mans i correm el perill d'espatllar-ho" ha alertat al'article Facin el favor. "Perquè mentre a Madrid (i quan dic Madrid vull dir Espanya) tots van a l'una i tenen tots els aparells d'estat al seu favor, nosaltres (i quan dic nosaltres vull dir CDC, UDC, ERC, ICV, la CUP i els membres del govern) ens anem discutint en veu alta sobre els plans B, C, D, E i tot l'abecedari" ha sentenciat.

Xirgo ha continuat explicant que "anirem a la V de la Diada, farem el que ens diguin que hem de fer el 9-N i sortirem al carrer les vegades que calgui, que no tenim pressa i anem al mateix pas" però ha instat a la majoria parlamentària a favor del sí --"vostès, els de la data i la pregunta de la foto de Palau"-- a "anar a l'una": "Facin el favor, tots plegats, sisplau, d'aprendre'n, de Madrid, i de transmetre unitat, que és l'única arma que tenim. Deixin-se de tàctiques pensades en clau de rendiments electorals i facin el favor d'estar per la feina. Ara que hem arribat fins aquí, facin el favor de no espatllar-ho".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat