Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 14 de de gener del 2014 | 16:39
Recull de premsa

Xirgo: "El PSC fa el ridícul. I corre el risc que l'únic interès que tingui la seva situació sigui saber si serà la quarta, cinquena o sisena força política"

"En termes esportius, al PSC el que li passa és que juga a primera divisió i ara ha decidit que vol baixar voluntàriament a segona A o segona B. Curiós."

El periodista Xevi Xirgo ha avançat a un article a El Punt AVUI que dijous vinent quan els socialistes hagin de votar si volen o no que l'Estat transfereixi a Catalunya les competències per fer la consulta, "el PSC dirà que no".

"No es tracta pas que a Madrid ens hagin de dir que sí d'entrada, ni que no tinguem temps per negociar; es tracta simplement de demanar-ho" ha matissat Xirgo a l'article El curiós cas del PSC. "De la mateixa manera --ha continuat explicant-- que paral·lelament el PSC ha demanat (també sense cap acord previ amb el PP) que es creï al Congrés no sé quina subcomissió per discutir l'encaix de Catalunya i Espanya".

L'autor de l'article ha sentenciat que el PSC "fa el ridícul" i que a més "corre el risc que l'únic interès que tingui finalment la seva situació sigui saber si serà la quarta, la cinquena o la sisena força política a Catalunya".

"Més que diputats crítics (que dijous quan tots votin "no" hauran deixat clar allò que deia Montilla que una cosa són les paraules i una altra els fets), el que li passa al PSC és que tot ell està en estat crític" ha lamentat el periodista, qui també ha afegit que el partit està en aquesta situació "des del 2010, quan aquells senyors del TC que fumen puros i van als toros van perpetrar la sentència".

"El portaveu del PSC, Maurici Lucena, deia ahir que els crítics han acceptat la decisió del consell nacional "amb esportivitat". En termes esportius, al PSC el que li passa és que juga a primera divisió i ara ha decidit que vol baixar voluntàriament a segona A o segona B. Curiós. No sé si hi ha cap precedent" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat