Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 19 de de novembre del 2013 | 18:34
Recull de premsa

Xirgo: "El pas més fonamental per fer una cosa és creure-hi: anirà bé i sortirà bé. No depèn ni de Duran i del PSC"

"Serà curiós seguir el procés al PSC i veure d'aquí a un temps qui salta de les llistes a les municipals i al Parlament".

El periodista Xevi Xirgo ha sentenciat a un article que qualsevol "expert" i qualsevol "coach" diuen que "el primer pas i el més fonamental per fer una cosa és creure-hi: anirà bé i sortirà bé".

L'autor de l'article I tant que això acabarà bé! ha dit que el procés "no depèn ni de Duran i del PSC": "Tot just fa dos mesos que més d'un milió i mig de persones van sortir al carrer civilitzadament (tan civilitzadament que vam ser capaços de fer una cadena humana) i ara ens ha agafat una mena d'"ui, ui, ui, que això no acabarà bé" que s'encomana [...]. Facin el favor!".

Xirgo ha recordat que en tot aquest temps no ha passat res: "Primer, que el PSC ha optat definitivament per renunciar fins i tot al dret a decidir i veurem com a poc a poc van desapareixent segons quins noms de les llistes a les eleccions municipals o al Parlament, en un procés que serà curiós de seguir. Però, tots sabíem que el PSC no era favorable a un estat propi, no?"

En segon lloc, el periodista ha esmentat també Duran i Lleida "i algun diari": "Duran i Lleida és molt hàbil a detectar els estats d'ànims del personal i ara tira a la línia de flotació i pregona a tort i a dret allò que "al pas que anem, el procés acabarà malament". Insisteixo. No ha canviat res". L'autor de l'article ha sentenciat que "l'únic que ha canviat és que, definitivament, ja tenim clar que l'Estat no mourà peça", una realitat que pot derivar en què l'Estat "no la mourà sinó que endurirà cada cop més les posicions", per la qual cosa Xirgo ha dit que "ara són ells, que busquen el xoc".

"Els que estarien per la labor i els que no, tant des de dins com des de fora, són els que ja sabíem. Com sabíem que seria complicat. Parleu amb qualsevol expert, amb qualsevol coach, i us dirà que el primer pas i el més fonamental per fer una cosa és creure-hi: anirà bé i sortirà bé. No depèn ni de Duran i del PSC" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat