Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 2 de de febrer del 2015 | 17:24
Recull de premsa

Villatoro: "Fins quin dia estaven eufòrics i quin dia van començar a estar desanimats?"

L'escriptor ha qüestionat als lectors "quin és aquest moment" del sobiranisme i "fins quin dia estaven eufòrics i quin dia van començar a estar desanimats".

"Per entendre què està passant --ha dit Vicenç Villatoro--, porto unes setmanes fent una mena d'enquesta d'estar per casa entre gent sobiranista de tota ideologia i vot. Consensuem una narració: amb alts i baixos, fa un temps estaven eufòrics sobre la possibilitat real que el procés acabés amb la independència de Catalunya".

A l'article 2/2: Quan va començar a desinflar-se el sobiranisme? Villatoro hi ha dit que a partir d'un moment "comença un cert desànim, creuen que això no acabarà bé i no recuperen ja mai del tot l'eufòria anterior": "La pregunta de l'enquesta és quin és aquest moment. Els ofereixo unes quantes possibilitats: abans de l'estiu amb la confessió de Pujol; l'Onze de Setembre de la ve baixa; el 9 de novembre; l'endemà de la conferència de Mas; l'endemà de la conferència de Junqueras; el dia que va venir Pablo Iglesias..."

"I els demano --ha continuat-- només una cosa: sinceritat. És a dir, que no em diguin quina creuen, vist des d'ara, que és la data en què les coses s'espatllen sinó quina va ser la data en què personalment van substituir l'eufòria per la decepció. Demano als lectors també que es facin la pregunta. Per no influir, no els dic quina ha estat fins ara la resposta majoritària (n'hi ha una)".

"Fins quin dia estaven eufòrics i quin dia van començar a estar desanimats? No cal que m'ho diguin. Que hi pensin" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat