Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 30 de de gener del 2014 | 15:31
Recull de premsa

Tresserras: "No buscar per totes les vies un acord amb els treballadors de la CCMA és un greu error polític"

"Insistir a laminar els recursos humans i materials de la CCMA no pot ser un objectiu. L'exemple del tancament de Canal 9 al País Valencià hauria de bastar al Govern per no córrer el risc d'executar la política dels que l'escanyen".

El professor de la UAB i exconseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, ha indicat a un article que la posició del Govern i dels seus gestors quant als acords amb la CCMA "torna a invocar raons pressupostàries per pressionar uns treballadors que són el capital principal de l'empresa".

A l'article L'ombra de la contrareforma Tresserras hi ha explicat que aquesta posició del govern català "no s'entén": "És la política establerta en els pactes amb el PP i en els informes de les consultores amigues". Sobre això, l'autor de l'article ha sentenciat que "no buscar d'entrada, per totes les vies, un acord amb els treballadors és un greu error polític" perquè la situació actual ve de retallades "de més del 30% de l'aportació pública, de reduccions de plantilla, de rebaixes salarials".

Amb tot Tresserras ha  conclòs: "La societat necessita el compromís responsable de la plantilla com a garantia imprescindible de qualitat democràtica. Insistir a laminar els recursos humans i materials de la CCMA no pot ser un objectiu. L'exemple del tancament de Canal 9 al País Valencià hauria de bastar al Govern per no córrer el risc d'executar la política dels que l'escanyen".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat