Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 10 de de maig del 2012 | 18:13
Recull de premsa

Sellarès: "L'Estat actuarà sense escrúpols. Som el 25% del seu PIB i una de les eines més potents per sortir de la crisi"

"Cal repetir, una vegada més, què és el que pretenen, perquè sembla que hi hagi sectors de la nostra societat que tenen una bena als ulls [...] . Tot està organitzat, tot està coordinat".

El periodista Miquel Sellarès ha fet un crit d'alerta a un article publicat a El Punt AVUI: "L'Estat espanyol actua i actuarà sense escrúpols. Sap que som la seva última colònia, el 20 o el 25% del seu PIB i una de les eines més potents que té per sortir de la crisi econòmica".

A l'article Què s'han cregut aquesta gent? Sellarès ha dit que des de l'Estat "tenen molt clar que ens volen submisos, assimilats" de la mateixa manera que "han aconseguit fer, en bona part, al País Valencià i ara, amb l'ofensiva fratricida, a les Illes".

"Tot ho tenen estudiat ─ha continuat─ i compleixen la seva estratègia, a vegades subtilment i a vegades descaradament [...]. Les declaracions del secretari d'estat del Ministeri de l'Interior després de la cimera europea, les de la vicepresidenta del govern espanyol i les de Sánchez-Camacho al congrés del PP han dibuixat, amb total claredat, per a qui ho vulgui entendre, que el govern del PP i l'Estat estan bolcats en Catalunya, com mai, per liquidar-nos, per anorrear-nos".
Mas ha de prescindir d'alguns dels seus col·laboradors que són un impediment per a un retrobament de tots els sobiranistes"
L'autor de l'article ha insistit en el seu objectiu: "Cal repetir, una vegada més, què és el que pretenen, perquè sembla que hi hagi sectors de la nostra societat que tenen una bena als ulls". En aquest aspecte, Miquel Sellarès ha tornat a alertar que "tot està organitzat" i "coordinat": "Primer van començar amb l'intent de destruir el nostre model educatiu i la immersió lingüística; després, [...] el nostre model públic de ràdio i televisiu [...]. Després ha tocat a la nostra policia"

"Què més ha de fer l'Estat perquè reaccionem?" s'ha qüestionat el periodista. "Cal que en els propers mesos fem la batalla pel pacte fiscal, que crec sincerament que està perduda, per tal que ningú no digui que no ho hem intentat fins al darrer instant" ha afirmat. 

Tot i això, Sellarès ha conclòs que ara és "l'hora de sumar, de buscar tota mena de coincidències i complicitats", una tasca que "obliga" el president Mas a "obrir-se" i a "prescindir d'alguns dels seus col·laboradors que no són més que un impediment per a un retrobament de tots els catalanistes, sobiranistes i independentistes",  sonat que en un futur "caldrà que se sumin en un gran front per tal de fer el següent pas, després del fracàs que serà el pacte fiscal".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat