Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 2 de de maig del 2014 | 17:40
Recull de premsa

Ribera: "El cas Navarro és un episodi lamentable de la política catalana"

"Deixant de banda el patetisme que genera veure'l arrossegant-se somicant per totes les emissores [...] per poder fer el ploricó, el cas resulta una abominable distorsió de la realitat".

El periodista Carles Ribera ha dit a un article que el procés de "victimització personal i de crispació general" que ha iniciat de manera "delirant" el líder del PSC, Pere Navarro, arran de l'incident del qual va ser víctima "és un dels comportaments més lamentables que ha viscut la política catalana en les últimes dècades".

"Deixant de banda el patetisme que genera --ha continuat Ribera-- veure'l arrossegant-se somicant per totes les emissores i cadenes que li vulguin posar un micròfon al davant per poder fer el ploricó, el cas resulta una abominable distorsió de la realitat. Manipulació indigna d'una persona que milita en un partit, com alguns altres, amb una dramàtica experiència de persecució violenta que, afortunadament, ha quedat enrere, però que ha deixat una marca profunda en el sentiment de tots".
No ofengui la memòria d'un dolor pretèrit però inesborrable, senyor Navarro"
Ribera ha recordat que Navarro és avui el "màxim dirigent del partit de Josep Pallach o Joan Reventós, supervivents de la brutal repressió torturadora de l'Estat; el company de files d'Ernest Lluch, víctima de la violència despietada que durant anys sí que va obligar molts militants i càrrecs a mirar sota el cotxe i dur escorta, patint dramàticament i certament per la seva integritat". Per això Ribera ha dit que Navarro "no pot, no té dret, a instrumentalitzar el seu cas per motius estratègics".

"Amplificar la controvertida agressió rebuda és una abominable i obscena manipulació irresponsable d'uns fets" ha sentencviat a l'article La inconsciència de Navarro. Finalment el periodista ha conclòs que Navarro "acusa els que reproven la seva actitud de convertir la víctima en culpable" mentre que "es pot ser víctima i culpable alhora": "Víctima d'una agressió. Culpable d'inconsciència política quan es vincula el cas sense proves ni mesura al procés sobiranista. Una falsedat objectiva i una falta de respecte per la memòria de les víctimes de la violència política".

"No ofengui la memòria d'un dolor pretèrit però inesborrable, senyor Navarro, ni emmascari el bon comportament d'una societat que demostra molta més maduresa i seny que vostè" ha lamentat finalment.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat